Aswolk op weg naar Spring Festival

by stevenkamperman on 20/05/2010

Onze tournee door het Midden-Oosten begint al goed. Bart belt me om te zeggen dat er zeker tot 14.00 geen vligeverkeer mogelijk is op Schiphol vanwege opnieuw de IJslandse aswolk. We overwegen met de trein naar onze overstap in Frankfurt te reizen, maar rond 13.00 ziet het er toch uit alsof we opt tijd kunnen vliegen.

Sara, vriendin van Meinrad, vertelt op Schiphol nog de grap dat ze in IJsland een mountain of cash besteld hadden, maar dat het vanwege het ontbreken van de c in het IJslandse alfabet een mountain of ash geworden is….

Even ziet het ernaar uit dat we zelfs een verlate eerdere vlucht naar Frankfurt kunnen nemen, maar helaas wordt het toch onze eigen vlucht, waardoor we de overstap naar Beiroet missen. Overnachting in uitstekend hotel in Frankfurt, eindelijk bijslapen na de tour met Xenopolis en zonder kinderen. Maar toch iets liever in Beiroet wakker geworden misschien 🙂

Vandaag via omboeking via Amman naar  Beirut, waar we om 21.15 zullen aankomen. Sightseeing in Beiroet daarmee wel voorbij….

Previous post:

Next post: