Baraná in Bouwkunde

by stevenkamperman on 12/11/2009

Het kan verkeren: werd eergisteren nog onze tour in Turkije afgezegd (balen), vandaag lijkt het er toch op dat we er enkele concerten gaan doen begin december.

Wie weet wat er morgen gebeurt… Gelukkig ben ik 5 december terug, zodat ik niet samen met mijn dochtertje van 5 allerlei ingewikkelde brieven aan Sinterklaas moet schrijven of hij toch alstjeblieft eerder wil komen.

Gisteravond gespeeld in Theater Bouwkunde in Deventer, waar het prachtige, kleine theatertje uitverkocht was. Heerlijke sfeer. Ik bedacht te laat dat ik nog een foto van ons publiek wilde maken, namelijk toen iedereen alweer richting de bar liep. Ik kreeg veel leuke reacties, en wat wij ook altijd leuk vinden: er waren veel Turken. Reacties hier op de blog zijn natuurlijk zoals altijd ook zeer welkom!

Voordien weer heerlijk gegeten in het restaurant, waar een kleine feeststemming heerste vanwege de zojuist toegekende Michelin Bib Gourmand: dat is een vermelding voor een uitzonderlijke goede prijs/kwaliteitsverhouding, en eigenlijk veel prettiger om te dragen dan een ster. Succes!!!!!

Tot slot: bij gebrek aan publieksfoto: de ‘s middags gemaakte foto van onze boeker Josine, met haar nieuwe aanwinst, drie seconden na haar eerste contact. Ziet er goed uit toch? Foto’s genomen in de kleine, maar zeer sympathieke werkplaats van mijn instrumentreparateur Dick Van Ingen (Van Ingen Blaasmuziek Utrecht)

 

 

 

Previous post:

Next post: