Baraná Trio met Sanem Kalfa; Vriendenconcert

by stevenkamperman on 31/01/2011

Het is met alle onheilstijdingen over de podia soms niet gemakkelijk om blij te blijven, maar wat werden we blij van het concert met Sanem Kalfa!!  (….)

We speelden ons jaarlijkse Vriendenconcert in Centrum Muziek 21.

Sanem heeft vorig jaar het Montreux Jazz Vocalisten Concours gewonnen, en ik begrijp goed waarom… Ze heeft een prachtige stem, is ritmisch, interpreteert  prachtig, is charmant en kan ook nog lekker gek improviseren. Een ideale partner voor ons, zeker omdat ze zich intensief verdiept in de Turkse liedculturen. Wauw. Hier gaan jullie denk ik wel meer van horen!

En blij werden we ook van onze nieuwste concept: concert met kinderworkshop vooraf, en kinderopvang tijdens het concert. Allemaal enthousiaste kinderen, én allemaal enthousiaste ouders 🙂 Zo kon mijn echtgenote ook weer eens naar een concert van mij komen kijken. Mijn zoontje zat totaal betoverd op haar schoot, maar toen mijn dochtertje zij dat ze wilde spelen bij de oppasmeisjes, was die verleiding toch te groot….

 

Previous post:

Next post: