Canada en Eindhoven

by stevenkamperman on 19/01/2011

We kregen het volgende bericht binnen via onze Myspacesite:

Hey! Just wanted to let you know that you charted #1 on our World Chart! Wahoo!

If you want to view the chart, click here: http://www.cjsw.com/music/charts.html

– Jayden for Kat and the whole CJSW crew.

Nou zag ik dat we inmiddels geloof ik al weer #2 staan, maar toch wel erg leuk!!!! En hoog tijd voor een tour in Canada…

En ook een grappig contrast op een andere manier: van held naar paria… Maandag speelden we in Jazzclub Wilhelmina in Eindhoven, en daarvoor zou ik kort geïnterviewd worden door het programma Mijke’s Middag…. Alleen ontving ik ‘s middags ineens een bericht dat de muziekredatie had geoordeeld dat onze muziek buiten de muzikale lijnen van radio 6 ligt (de enige publieke zender voor jazz en world…!) Radio 6 moet namelijk als ‘zwarte muziek zender’ door het leven. Ik kan me best voorstellen dat je op zoek bent naar een profiel, maar dat kan wel wat inhoudelijker en eleganter dan dit lijkt me.

Gelukkig zijn er ook een aantal programmamakers op radio 6 die zich daar tot nu toe nog niks van hebben aangetrokken (helden!), maar primetime ligt kennellijk gevoeliger….

Wat was het trouwens weer fijn in Eindhoven. Lekker druk, aandachtig publiek, leuke gesprekjes achteraf. Een van die heerlijke plekken! Bijgaande foto is van Cees van de Ven, die altijd mooie foto’s maakt. Deze is een beetje illegaal van zijn flickr site gehaald (sorry Cees), maar bekijk vooral de rest heel legaal op:

http://www.flickr.com/photos/jazzcase/sets/72157625855126136/


Previous post:

Next post: