Huiskamerconcert in de Kersentuin

by stevenkamperman on 15/09/2009

 

Als redelijk verse ‘Leidsche Rijner’ (ik woon sinds twee jaar in Vleuten) werd ik uitgenodigd om met Baraná Trio een huiskamerconcert te komen verzorgen op het Leidsche Rijnse Uitfeest, afgelopen weekend. We mochten vier korte concertjes verzorgen in een huiskamer in het ecologische woonproject de Kersentuin. Grappig, want een heel goed bevriend stel woont ook in dat complex, dus de sfeer was heel amicaal! En er kwam ook nog een buurvrouw van mij kijken….

 

Er was tegelijkertijd een heel groot programma aan de gang in het Leidsche Rijn Park, dus de eerste drie concertjes hadden drukker bezocht kunnen worden. Het laatste concert zat het lekker vol, maar de sfeer was er de eerste concerten niet minder om. Dit is een ongedwongen omgeving waarin Baraná goed gedijt. Baraná betekent ‘ontmoeting’, en het is altijd leuk om zo direct contace hebben met het publiek!

 

Extra bijzonder was dat mijn twee kinderen ook eens papa aan het werk konden zien: de twee bloedjes vooraan op de eerste foto  zijn van mij (het oranje jongetje, en het blonde meisje). En die prachtige vrouw in haar rood-witte jack is hun moeder en mijn geliefde!

 

Ik had er speciaal mijn klarinet voor opgediept (was al weer even geleden dat ik dat gespeeld had), omdat ik verwachtte dat sopraansax wel te hard zou worden. Terecht, bleek ter plekke. Daarna nog een klein uitrustmoment in het plaatselijke restaurant de Buurvrouw, en vervolgens nog een repetitie voor ons nieuwe project (om de reiskosten te drukken). Leuk maar zwaar!

 

Het tweede of derde concertpubliek, ik weet het niet meer precies. Leuk dat jullie er waren!

 Behsat bij De Buurvrouw

 

Bart bij De Buurvrouw

Previous post:

Next post: