Live bij Theodoor Holman

by stevenkamperman on 10/10/2009

In verband met de premiere zetten nu ook publicitair een extra beentje voor, zoals gisteren met een optreden in de Openbare Bibliotheek Amsterdam, in een live radioprogramma van de Humanistische Omroep, met Theodoor Holman. In het programma hebben we vier oude stukjes als trio gespeeld, abusievelijk aangekondigd als zijnde uit ons nieuwe programma…. Helaas vergat Holman ook te melden waar en wanneer die premiere dan plaatsvind, hetgeen deze pubicitaire inspanning nogal zinloos maakte. Wel lekker gespeeld!

{readmore}

Maffe ervaring trouwens wel, spelen in een omgeving waarin eindeloze rijen Amsterdammers hun mail zitten te checken, en meer in hun computer geïnteresseerd zijn dan in live muziek. Of in boeken trouwens, want daar keek ook geen hond naar. Nou ja, hoe ze precies keken terwijl wij speelden kon ik niet zien, maar voor de rest van de tijd zat iedereen onbewogen achter zijn computer.

Ik kan me dat gewoon niet voorstellen… Als er live muziek is, moet ik kijken en luisteren. Ik kan dan zelfs eigenlijk niet goed meer horen wat mijn vrienden tegen me zeggen, wat misschien weer het andere uiterste is.

Gisteren voor het laatst gerepeteerd voor Sarap. Iedereen heeft veel zin in de tour, maar het was een tegenvaller dat onze bassist Meinrad Kneer de laatste repetities te kampen had met een pinkblessure, waardoor hij er alleen luisterend bij was. Met de blessure lijkt het gelukkig erg mee te vallen, maar het repeteren zonder bas wordt er niet makkelijker op! Ook wel goed trouwens, want er wordt niets verdoezeld.

De voorverkoop van de premiere schijnt redelijk goed te lopen, dus dat is wel een leuk vooruitzicht. Morgen samen met Behsat naar Keulen, voor een werkbezoek aanpercussionist Afra Mussawissade die mei volgend jaar een project met ons gaat doen.

En aan de andere kant ook zo’n rij, 6 verdiepingen hoog….

 

Previous post:

Next post: